L’Institut Pompeu Fabra de Badalona dona pantalles protectores als hospitals de la ciutat

Durant la situació d’alarma, des de l’Institut Pompeu Fabra de Badalona estem mantenint les nostres impressores operatives 24 hores al dia i set dies de la setmana, de forma que de moment hem pogut contribuir amb un total de prop de 90 pantalles protectores.

L’últim lot, 50 mascaretes recollides avui mateix, serà distribuït per Protecció Civil als hospitals de la ciutat de Badalona (Hospital Universitari Germans Trias i Pujol i Hospital Municipal De Badalona), al Centre d’Atenció Primària de Sant Roc i a casals d’avis, així com allà on es considerin més necessàries.

Aquesta donació se suma a la que vam realitzar el 26 de març de 110 mascaretes FFP3 i una dotzena d’ulleres de protecció.

Des del Pompeu Fabra som conscients de la gravetat de la situació, per això continuarem imprimint pantalles el temps que sigui necessari i esperem que la nostra col·laboració, per petita que sigui, suposi una ajuda a la lluita contra el coronavirus. Aquest virus el parem units!

Consulta el post aquí:

https://www.instagram.com/p/B-zVkPRHUGX/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>