Avui hem fet una jornada informativa a tot l’alumnat del cicle formatiu de grau superior de Direcció de cuina de l’Escola d’Hostaleria d’Osona sobre:
Què és l’FP dual?
El coordinador de dual, Josep Lluís Mitjans, junt amb la tutora Irene Aligué i la prospectora dual Maria Elhombre, els hem explicat els objectius d’aquesta modalitat, el seu funcionament, el calendari de les estades de formació a les empreses, els requisits per accedir-hi, els pros i contres fent comparativa amb la FCT, l’inici del període de l’estada i com s’estructura al llarg dels dos cursos, la normativa… i altres informacions diverses.
L’alumnat ha estat molt atent i participatiu, fent totes aquelles preguntes que els anaven sorgint.
També els hem presentat la web d’FP dual, perquè puguin consultar tot el que necessitin i fer ús de tot el material disponible.
I la pàgina i app del qBID, per quan hagin de fer l’entrada de tasques realitzades i l’autoavaluació, durant el període de l’estada a l’empresa.
Moltes gràcies a l’alumnat per l’entusiasme mostrat i a l’Escola d’Hostaleria d’Osona per fer-ne difusió!!!