Confinament sense perdre el contacte amb els infants CFGS Educació Infantil SAGRAT COR SARRIA

El Covid’19 ens va agafar a tots/es per sorpresa, sense saber ben bé quina era la dimensió de la gravetat. El dia 13 de març va ser el primer dia de confinament, tothom pensàvem que en una o dues setmanes tornaríem a l’escola i a les pràctiques duals, però no va ser així. Només amb una setmana sense anar a les llars d’infants ja trobàvem a faltar als nostres infants. Així que ràpidament vam començar a pensar la manera de no perdre la relació i la proximitat que el Covid’19 es proposava trencar.

Vam crear vídeos amb propostes d’activitats per tal que les famílies poguessin fer amb els infants, així estaríem més a prop i a més a més les famílies tindrien propostes educatives i lúdiques per fer amb els seus fills/es.

Ara ha acabat el mes de maig i amb ell les nostres pràctiques duals. El comiat ha estat estrany doncs no hem pogut donar petons i abraçades, també ho hem fet a través d’un vídeo, però sabeu què? Aviat ho superarem i aquest petons i abraçades virtuals els podrem fer de veritat. Ja queda menys i segur que ho aconseguirem!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>