CERTIFICACIONS FP DUAL: RECONEIXEMENT I OPORTUNITAT DE MILLORA. IMPULSEM LES EMPRESES D’FP DUAL

Ja són dotze les empreses que han rebut la certificació d’FP dual:

Adtel Sistemas de Telecomunicación S.L, Martiderm S.L, Enertecnic Solucions Energètiques S.L.U., Essity, Europastry, Comaigua, Elring Klinger S.A.U., Masa Servicios S.A., Bou Digital Color, Document Control Solutions (CTAIMA), Grupo Navec i Viajes para ti. 

Empreses diferents d’arreu del territori que han estat assessorades i acompanyades per quatre instituts, l’Institut Bernat el Ferrer de Molins de Rei, l’Institut Jaume Huguet de Valls, l’Institut Pere Martell de Tarragona i l’Institut Baix Camp de Reus per aconseguir aquest reconeixement  validat per APPLUS com a empresa certificadora.

Dins la Subdirecció de Programes i Projectes, el Projecte de Qualitat i millora Contínua i el programa d’FP dual  impulsem la certificació de qualitat de la formació en alternança DUAL del servei que presten les empreses a l’FP dual en col·laboració amb els centres.

Els centres educatius tenen integrada l’FP dual en els seus sistemes de gestió, dins del procés d’ensenyament-aprenentatge. Amb aquesta certificació volem donar un pas més, volem establir que la coordinació institut-empresa en la prestació d’aquest servei es desenvolupa amb els nivells de qualitat òptims pel centre.

Tres segells de qualitat.

COMPROMÍS    ASSEGURAMENT   EXCEL·LÈNCIA

Lligats al sistema de gestió de l’institut i al nivell de desenvolupament del servei d’FP dual que presta l’empresa.

Tenim els treballadors i treballadores del futur a les nostres mans.

Tota la documentació detallada amb la informació detallada en tres idiomes.

Protocol i “checklist” certificació qualitat empreses FP Dual (català)

Protocol i “checklist” certificació qualitat empreses FP Dual (castellà)

Protocol i “checklist” certificació qualitat empreses FP Dual (Anglès)

Notícia publicada a La Vanguardia sobre la certificació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>