L’AMPA

L’AMPA és l’associació de pares i mares dels alumnes, sense afany de lucre reconeguda legalment i que agrupa, voluntàriament, pares i mares del centre educatiu.  Té unes normes de funcionament i uns estatuts propis regulats per la llei.

La seva finalitat principal és facilitar la participació de les mares i pares en les activitats del centre, contribuir a la millora de la qualitat del sistema i al govern dels centres i facilitar la prestació de serveis fora de l’horari lectiu.

L’AMPA té com a funció bàsica treballar, conjuntament amb el centre educatiu, en l’educació dels vostres fills, tot fomentant la comunicació i la participació dels pares i mares. Així mateix, en general, l’AMPA és corresponsable de les activitats educatives del centre, planifica i gestiona les activitats extraescolars, l’acollida fora d’hores escolars, el menjador, la formació de pares i mares, etc.

 

Presidenta: Mireia Garriga

Vicepresidenta: Susana López

Secretària: Xènia Pascual Sunyer

Tresorera: Iris Andreu Bautista

Vocals: Esther Güell, Raquel Ojeda, Mari Ojeda, Miquel Moreno, Judith Moreno, Jordi Velilla, Victoria Sanchez, Laia Balmes, Araceli Fuster, Luís Gonzàlez, Cristina Ferreiro, Sílvia Baena i Soraya Fernández.

A part dels membres de la Junta comptem amb pares, mares i avis col·laboradors.

Esteu tots convidats a participar a l’AMPA!

ampavalldelges@gmail.com