Presentació de sol·licituds de preinscripció:

Educació infantil de segon cicle i educació primària del 15 al 24 de març de 2021

Clicant damunt la imatge de “gencat” accedireu al web per a la Preinscripció 2021-2022.

 

Jornada de portes obertes:

Per a poder organitzar les portes obertes de la nostra escola i posar-nos en contacte amb vosaltres ompliu el següent formulari. Us trucarem per concertar la visita.

 

Clicant aquí podeu fer una visita virtual pel nostre centre.

HEM CELEBRAT EL CARNAVAL!

Aquesta tarda hem vingut amb una disfressa de casa i hem celebrat el Carnaval. Quina varietat de formes i colors! La reina Carnestoltes ha decidit que aquest any no la cremem perquè ens vol salvar del coronavirus. Després del seu discurs hem ballat a la pista per cursos amb música de carnaval. Cliqueu a la imatge! Veureu les fotos de la setmana i també les d’avui!

 

SENYORETES I HOMENOTS

Avui la reina Carnestoltes ens ha manat que anéssim de senyoretes i homenots. Per veure les nostres disfresses, aquesta tarda tots els nens i nenes de l’escola i també mestres hem fet una desfilada a la pista per una catifa vermella. Després hem ballat l’Oda al Rei Carnestoltes, El toc d’inici i música de Carnaval. Ens ho hem passat d’allò més bé!! Cliqueu el dibuix i veureu les fotos!

Últim dia de piscina a 2nA

El passat divendres 18 de desembre va ser l’últim dia de piscina dels nens i nenes de 2nA. Durant la sessió vam estar fent molts jocs i vam posar en pràctica tot allò que hem après durant aquestes sessions. Ens ho vam passar d’allò més bé!

Quan vam acabar, ens van donar un diploma a cada un. Des de la classe volem donar les gràcies als Nils, els monitors de piscina, perquè ens han fet passar molt bones estones!

L’esport amb cadira de rodes

El dia 16 de novembre de 2020 vam anar al camp Montserratí i en Rodri i l’Ariadna ens van explicar als nens i nenes de 4tA i 4tB coses de la marató que van fer de 42km. També l’Ariadna ens va explicar com és la seva vida amb cadira de rodes i quins tipus d’esport fa.

Alumnes de 4tB

Fotos de la Castanyada

Famílies, aquí teniu totes les fotografies de la CASTANYADA dins l’escola.

El matí els alumnes d’Infantil van gaudir d’un espectacle de castanyers amb la companyia “El Sac” a càrrec de l’AMPA. Mentrestant, els alumnes de primària van anar d’excursió pels entorns de l’escola amb el seu cicle. A la tarda es van fer balls de la tardor al pati tots vestits de castanyers i castanyeres. Seguidament, ens vam menjar les castanyes que pares i mares voluntaris van torrar amb molta il·lusió.

Cliqueu al damunt de la fotografia.

Primers dies de P3

 

Els més petitons de l’escola hem començat una nova etapa. Aquests dies ens costa una mica però, a poc a poc, anem coneixent el nous espais, les noves mestres i fem nous amics i amigues. Cliqueu la foto per veure les noves experiències que vivim aquests primers dies.

TOUR VIRTUAL

Heu vist el tour virtual que ens van preparar la Núria i l’Alba? Com que aquest curs no hi ha hagut portes obertes, aquí podreu passejar per les nostres instal·lacions. Esperem que us agradi!

El dia mundial de les Abelles a Cicle Inicial

Tal com se us explicava des de l’article anterior d’escoles verdes, avui celebrem el dia mundial de les abelles!

Nosaltres ho hem volgut fer especial perquè és el projecte que ara mateix ens ocupa a 1r i 2n. Estem descobrint tantes coses sobre les abelles que no podíem oblidar aquest 20 de maig.

El mosaic que us presentem a continuació és fet amb les vostres produccions, les que ens aneu enviant dia rera dia.

Ja sabeu que estem treballant el projecte a través d’un programa que es diu genially, i on cada setmana us anem actualitzant els reptes per descobrir les preguntes que ens han anat sorgint. Una vegada tinguem acabat el projecte, l’enllaçarem a la web per tal que veieu tot el procés realitzat.

Visca les abelles!

Les activitats que fem a casa durant els dies de confinament

Estimats alumnes!

Com ja sabeu, durant aquests dies de confinament us hem anat demanant fotos de tot allò que heu anat fent amb la vostra família: manualitats, experiments, dibuixos, escrits… i com que la vostra resposta ha sigut molt bona, hem pensat que era molt interessant poder-ho compartir amb els vostres companys de l’escola.

Us deixem l’enllaç de cada cicle per tal que us ho mireu.

ELS VOSTRES ARCS DE SANT MARTÍ

SANT JORDI A CASA NOSTRA

EDUCACIÓ INFANTIL 

CICLE INICIAL

CICLE MITJÀ creacions

CICLE MITJÀ Cals Avis

CICLE MITJÀ mones

CICLE SUPERIOR 

Enllaços a la PADLET d’escola 

A l’Escola Vall del Ges hem creat una Padlet, una nova eina digital molt fàcil d’utilitzar i on podreu trobar totes les tasques i recursos que les mestres de P3 fins a 4t us van proposant per aquests dies. Els de 5è i 6è, com que ja treballen amb el GSuite, tenen el classroom com a eina habitual de treball.

EDUCACIÓ INFANTIL: https://padlet.com/escolavdg/yojf4rvd66qn

CICLE INICIAL: https://padlet.com/escolavdg/Bookmarks

CICLE MITJÀ: https://padlet.com/escolavdg/yb1tmcaioikp

Enllaços a editorials de contingut obert

Hi ha les llicències digitals de lliure accés als continguts i recursos online d’Infantil, Primària, ESO i Batxillerat a través de la plataforma digital edubook.vicensvives.com

b) https://web.editorialteide.com/ca/ensquedemacasa/   No cal cap descàrrega ni identificació personal.
1. Clicar l’enllaç
2. Clicar el botó ACCEDEIX
3. Triar el curs i després la matèria

PRESENTACIÓ DELS ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) AL CLAUSTRE DE MESTRES

Ahir la Margarida Feliu, assessora d’Escoles Verdes de Viladrau Educació ens va presentar a tot el claustre de mestres els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) que s’han d’assolir el 2030. Ho vam aprendre de manera dinàmica i participativa per poder-ho treballar més endavant a cada grup-classe des de P-3 a 6è. Des d’aquí li donem les gràcies!

 

 

INFANTIL ANEM A VEURE LES CARROSSES DELS ALUMNES DE 5è!

Aquesta tarda els patufets de P-3, els patges de P-4 i els cucuts de P-5 hem pogut gaudir d’una rua de carnaval avançada a la classe de 5è. Així, els alumnes de 5è ens han convidat a la seva classe a veure les carrosses que ells mateixos havien construït. Ens han explicat molt bé com les havien fet i fins i tot han organitzat una petita rua acompanyada de música. Ens ha agradat moltíssim i els felicitem per les carrosses tant boniques que han fet!!