Erasmus KA229

A l’escola Rubén Darío estem d’enhorabona! Durant aquest curs i el vinent, farem intercanvis amb escoles de Turquia, Romania i Itàlia. Benvinguts i benvingudes a l’Erasmus+!

RAID ATLÈTIC 2019

 

En Rayan Yaber de 4rt guanya la cursa de resistència del Raid Atlètic.

FELICITATS!

 

La prova consisteix en una cursa de 900 metres i va competir amb uns 280 nens i nenes de la seva edat de tota Barcelona.

 

FELICITEM també a la Noha Al Andaloussi, que ha arribat en 9ª posició en la mateixa cursa.

Jornada de Portes Obertes i Preinscripció

El proper dimarts dia 19 de març celebrarem, a les 15 hores, la jornada de portes obertes de l’escola Rubén Darío. Us hi esperem amb moltes ganes!

 

 

Us recordem, també, que el període de preinscripció d’aquest any serà del divendres 29 de març al dimarts 9 d’abril (ambdós inclosos). Uns dies abans ja podreu passar per l’escola a recollir la sol·licitud de preinscripció i a informar-vos dels documents que heu d’aportar.

Zohra Es Saadouni guanya els Jocs Florals de Ciutat Vella

Aquest dimarts es van entregar els premis dels Jocs Florals de Ciutat Vella. La Zohra Es Saadouni va guanyar el premi al millor treball en la Categoria B Prosa. Aquí us deixem el seu relat: “L’habitació encantada”.

L’habitació encantada

Hi havia una vegada una habitació. Ai no, que resulta que encara no tinc habitació!  Hola, sóc la Carla i tinc set anys. Bé… Avui faig vuit anys… I demà em portaran una habitació nova. Estic super emocionada. He planificat com col·locaré totes les coses i quins pòsters hi penjaré.

Al meu armari hi posaré les peces de roba, pantalons, jaquetes, jerseis, etc. A la part d’ abaix hi haurà les sabates.

A les estanteries col·locaré llibres, fotos, àlbums.

Tindré escriptori i tres cadires de rodes  per poder fer carreres quan acabi de fer els deures.

Dormiré en una llitera super llarga, no fos cas que comenci a créixer i créixer i no hi càpiga al matalàs… La meva mare sempre diu menja menja, que has de créixer! I jo, menjo, menjo i menjo! I creixo, creixo i creixo!

Encara no sé com és tenir una habitació només per a mi. He estat molts anys sense habitació.
A casa som  molts familiars i compartim els espais. Hem après a conviure i això es xulo,  però ara sento que vull una habitació pròpia. Ploraré d’emoció quan la tingui!

Sabeu que em va passar un dia a l’escola? La mestra ens va proposar descriure la nostra habitació. I jo vaig dir que no en tenia. I em vaig sentir una mica estranya i avergonyida… Fa temps que tinc moltes ganes de tenir-ne una!

M’agradaria que fos una habitació màgica, com aquelles que surten a les pelis de terror. Jo sóc tan valenta que no tindria por. M’ho passaria genial! Imagino una habitació encantada. Que les parets anessin canviant de color, que els objectes es moguessin, que els llapis i retoladors es posessin a escriure sols, que les finestres s’obrissin i es tanquessin, que les joguines parlessin, que els ossets de peluix es fessin gegants i petits com puces, quan jo piqués de mans. Que les llums s’encenguessin i apaguessin, que hi plogués quan tinc calor.

M’agradaria poder entrar a dins de les històries que expliquen els llibres de la meva habitació i ser una aventurera, una reina, una bruixa, una fada.

M’agrada la màgia i la fantasia.
Tinc una imaginació immensa. Quan la mestra em demana que faci una història mireu quantes idees que em surten.

Estic super feliç. Ara que tindré habitació podré escriure: “Hi havia una vegada una nena de vuit anys que tenia una habitació”. I quan sigui el meu aniversari us podré convidar. Farem una festa amb amics i amigues, música, coreografies, confeti, coixins, pastís, bengales!

I catacric catacrac, aquesta història s’ha acabat.
I catacric catacrac, ben aviat l’habitació nova ja l’hauré estrenat!
ZHORA