Els tallers i les tasques de “25 somriures” (5èB)

Per ajudar-nos a conèixer els valors cooperatius, va venir una tècnica de l’Ajuntament a explicar-nos com podríem millorar la nostra cooperativa. El Departament de Disseny i creativitat i el Departament de Publicitat han realitzar l’explicació més detallada a la següent entrada.

El Departament de Qualitat va contactar un altre cop amb la tècnica de l’Ajuntament, per demanar-li un altre taller on ens donin idees per crear un logotip adequat a la nostra cooperativa. Estem pendents de realitzar-lo al gener.

També va venir a la classe la Baudi, que és la secretaria i tresorera de l’escola municipal la Sínia. Ens va explicar com funcionen els seus càrrecs, perquè són dos dels càrrecs imprescindibles que ha de tenir una cooperativa i tots nosaltres hem de conèixer què fa cada departament.
Més endavant teniu una entrada amb una explicació més concreta realitzat pel Departament de Fotografia i Informàtica.

Mentrestant, els representats de la cooperativa van crear els carnets de socis, per identificar a cada membre de la classe 25 somriures, de 5èB.

Les secretaries van realitzar l’acta de constitució, on s’explica quina és la composició de la nostra cooperativa i tots els membres van haver de firmar per corroborar ser soci/a de la cooperativa.

Per acabar, els tresorers van crear la llibreta de comptabilitat i els rebuts, on s’apunten els diners que surten, que entren i que hi ha a la cooperativa, i els rebuts corresponents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>