Viatgem sense sortir de casa

Hola nens i nenes. Ja s’acosten les vacances d’estiu i tot i que no sabem encara si podrem anar a algun lloc, el que si podem fer és somiar i preparar-nos per viatjar amb la ment! Som-hi!

MEDI

Cursa d’orientació pel barri: Imprimeix o copia en un paper els passos que hi ha en aquest document. Surt al carrer i apunta tot el que et demanen.  

Sabries assenyalar on està el nostre país dins d’aquest mapa del món?

Com que encara hem de decidir el destí del nostre viatge, us convidem a fer click en aquests enllaços. Endinseu-vos en l’experiència de viatjar des de casa vostra, podeu anar fins a qualsevol punt del planeta Terra! 

 

             

Un cop heu fet el vostres vitages virtuals us deixem uns monuments famosos i heu d’encertar en nom i el pais on es troben. Monuments

LLENGUA

Si feu click en aquest enllaç gaudireu d’una selecció de quatre contes que proposen un viatge. Escolliu un d’ells i graveu un video explicant-nos el conte. També podeu fer un dibuix.    Què petit és el món!

MATES

Us deixem un full de problemes de matemàtiques sobre viatges.   

En aquest plànol busca casa teva i marca el recorregut que faries per arribar a l’escola.  Plànol

PLÀSTICA

Sabeu quin document necessitem per viatjar arreu del món? El passaport! Així doncs nens i nenes necessitareu fer-vos un abans de pujar a l’avió, al tren, al vaixell , al cotxe o al mitjà de transport que utilitzareu per viatjar.  Passaport 

MÚSICA   Cliqueu aquí

EDUCACIÓ FÍSICA  Cliqueu aquí

ANGLÈS   Cliqueu aquí

Esperem que tingueu molt bona setmana i que pugueu preparar-vos pel gran viatge que ens espera a les activitats de la propera setmana!

Una forta abraçada!