Cas positiu a 2n A

Benvolgudes famílies,
Ens han comunicat un cas d’alumne positiu a 2n A.
Quan sapiguem la resolució del Servei d’Epidemiologia us la farem arribar. Ja ens han dit que no caldrà fer quarantena però sí fer-se la PRC.
Estem esperant les citacions per fer-se les PCR.
Moltes gràcies i molta… Llegeix més»

5è A: Cites per fer-se la PCR

Benvolgudes famílies de è A, aquí teniu la resolució:

Després d’estudiar el cas, (ZABA0100314003), l’actuació que s’ha decidit realitzar des del Servei de Vigilància Epidemiològica pel control de la COVID19 a l’Escola Mossèn Cinto Verdaguer de Rubí és:

    • Tests PCR i quarantena: els contactes estrets del grup 5è A EPRI amb 16 alumnes i a 2 docents, CU i MCR.  La quarantena finalitzarà el dia 25/12/2020; per tant, el següent dia lectiu es podran reincorporar al seu centre educatiu, sempre i quan no presentin símptomes les últimes 72h. 

      Si finalitza el període de quarantena abans d’obtenir els resultat de les proves PCR caldrà esperar aquest resultat per a reincorporar-se. Aquells alumnes que no s’hagin realitzat la prova PCR també hauran d’esperar el resultat dels seus companys de grup per reincorporar-se.
      Una PCR negativa no eximeix la realització de la quarantena. L’aïllament dels casos confirmats és determinat pel seu metge o metgessa.  

Tot i que les quarantenes es redueixen a 10 dies, fins el dia 14è s’han de minimitzar els contactes socials i estar pendent de si apareixen símptomes. En aquest últim supòsit s’ha de realitzar un auto-confinament immediat i consular valoració clínica.

Us demanem que s’activi la realització de les PCR sol·licitades

5è cas positiu a l’escola: alumne a 5è A

Benvolgudes famílies de 5è A,

Ens han comunicat del Cap Mútua de Terrassa un cas positiu d’alumne a 5è A.

Ens confirmen que fins que no arribi la resolució de Vigilància Epidemiològica ha de confinar-se el grup de 5è A.

Per tant, ja podeu venir a recollir els vostres fills filles de 5è A.

Moltes gràcies i molt salut i sort!

Equip directiu!

8 de gener festiu: Comunicació oficial del Departament d’Ensenyament

Benvolguda directora,
El primer trimestre està a punt de finalitzar i hem aconseguit, amb el vostre suport i esforç, protegir el dret a l’educació dels i de les alumnes, i que els centres educatius garanteixin les mesures necessàries de prevenció i salut.
Com ja sabeu, es preveu que l’evolució de la pandèmia després de les vacances de Nadal no sigui gaire afavoridora, i és per això que els departaments d’Educació i Salut hem previst diverses mesures perquè les escoles siguin espais el més segurs possible. En aquest sentit, s’ha previst aplicar les mesures següents:
  • L’inici de curs del segon trimestre s’endarrereix fins al dilluns 11 de gener, com a conseqüència d’haver avaluat i tingut en compte les recomanacions sanitàries: el Govern aprovarà la disposició normativa per fer efectiva la modificació del calendari escolar el proper 22 de desembre.
  • Es faran cribratges als i a les professionals en tornar de les festes nadalenques.
Així mateix, us enviem el document amb els criteris d’avaluació de l’educació primària i secundària obligatòria com a complement del que ja se us va enviar en relació amb l’FP i el batxillerat. Aquests són criteris que busquen no perjudicar l’alumnat per la situació de la covid-19 i perquè els centres pugueu adequar la programació educativa a les circumstàncies derivades de la pandèmia.
Continuarem treballant i farem tot el possible perquè el segon trimestre del curs comenci amb la normalitat de la represa.
Us agraïm sincerament la vostra feina i implicació, i us desitgem un bon Nadal.
Departament d’Educació

Desconfinament de 5è A!!!

Benvolgudes famílies de 5è A,
Us passem íntegre la resolució del cas de covid19 de la classe de 5è A:
“Després d’estudiar el cas (HAAB0101118007) de l’escola Mossèn Cinto Verdaguer de Rubí s’ha decidit, pel control de la COVID 19, que:
No es necessària la realització de proves… Llegeix més»