English task week 4th to 10th May

Hello everybody!

This week I want you to practice your oral skills. And to do it we are going to listen a lot and imitate the pronunciation, how? It’s quite simple…

1st DOWNLOAD the instructions attached to this task. (DESCARREGA les instruccions adjuntes a aquesta tasca – les pots trobar en word i en pdf, diu el mateix!)

2nd READ them carefully. (LLEGEIX-les detingudament i sense presa per entendre tot el que es demana, està requete-ben-detallat)

 

3rd DO the task (FES el que demana la tasca)

4th SEND your video – better here in classroom – (ENVIA el teu vídeo – millor si ho penjes al classroom – ja saps el mail oi? edabouza@mcvrubi.cat)

Done! Not that difficult, right?

*Dubtes aquí a baix, en els comentaris de la tasca – no privats, no missatges fora d’aquí – perquè tothom pugui ajudar. Les instruccions estan en anglès i en català i tot està explicat amb les pases que jo us recomano fer-ho per tal de fer-ho bé.

** Alguns/es sou molt artistes amb els temes de vídeos… si voleu unir-vos amb altres compis i fer-ne un vídeo entre varies persones compteu que cadascú parli més o menys 30 segons com a mínim perquè sigui just. Només cal que ho envïi una d’elles.
Sorpreneu-me!