Fem un restaurant!

Els alumnes de la classe dels Lleons hem encetat un nou projecte. Com que ens agrada molt menjar bé i vam treballar el cos humà, salut i nutrició, hem volgut anar més enllà i crear el nostre propi restaurant.

Així, hem posat fil a l’agulla i hem pensat on l’ubicaríem, i tenint en compte la comoditat, hem dit que a la mateixa aula. A partir d’aquí, hem començat a fer els nostres plànols per grup i cada un ha fet el seu propi disseny. Això ho hem contrastat amb l’opinió d’una arquitecta de veritat, la Míriam, la mare del Cesc. Ens ha ensenyat plànols i hem mesurat l’aula i alguns objectes.

Tot seguit i un cop decidit el nom, LA SABANA, hem pensat el menjar que hi oferiríem, l’horari, tipus de restaurant i funcions de cadascú. Ara ens falta parlar del que necessitem i del menú que s’hi oferirà, tenint en compte que volem que sigui tot sa i equilibrat!

Ja us explicarem més coses. Per ara, us deixem amb algunes imatges.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>