Projecte de “l’hort al plat i del plat al pap”

” Projecte de l’hort al plat i del plat al pap” pretén a través de la cuina i de l’hort donar a conèixer les bases per una alimentació saludable.

 

Mitjançant aquest taller es vol apropar als/les nens/es de la comarca a la professió que hi ha al darrera dels aliments, a l’ofici de ser pagès i a la importància d’aquest en l’equilibri del sistema; coneixerem què vol dir i què implica el consumir local; què volem dir quan diem que un aliment és ecològic o natural; de quina manera podem aconseguir una alimentació saludable i com podem fer que sigui així a la nostra escola i a la nostra casa. Alhora coneixerem l’estacionalitat dels productes i la importància de consumir  productes de temporada i de proximitat. Finalment descobrirem què hi ha al darrera de cada producte: com s’elaboren, conserven i es manipulen els aliments d’una manera saludable i duradora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>