ANEM A LA MOLLERA

Ens trobem tots els alumnes de Cicle Mitjà de la ZER a Llavorsí. Des d’allí pujarem fins a la Guingueta d’Àneu en autocar. Un cop arribem, ens distribuïm en 3 grups per dur a terme les activitats amb la Mar del camp d’Aprenentatge de les Valls d’Àneu.

Les activitats que hem fet han estat:

  • Introducció als espais protegits i naturals: El Parc Natural de l’Alt Pirineu.
  • Formació de la Mollera d’Escalarre i el salencar de la Guingueta d’Àneu.
  • Observació de les comunitats vegetals: canyissar, bosc de ribera i prat de dall.
  • Observació i descripció dels ocells de la mollera: ànec coll-verd, bernat pescaire, el blauet… i altres espècies animals: la truita de riu, la llúdriga,… utilitzant els prismàtics i els llargavistes.
  • Hem pogut participar de l’anellament i registre d’ocells com el pit roig, la mallerenga cuallarga, el tord, la merla, el verdum… gràcies al Juan de Forestal Catalana i a la reserva de caça de l’Alt Pallars.

. Després vam anar a dinar en un parc   i van jugar tots junts.

Finalment ens vam dirigir  a peu cap al mirador que hi ha dins els poble de la Guingueta d’Àneu per observar la Mollera des d’un altre punt de vista.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>