UN NOU DIJOUS GRAS A L’ESCOLA !

Des de l’escola La Closa tots i totes hem treballat per a que aquesta tradició tan nostra, la ballada de l’Hereu Riera pels carrers d’Esterri, segueixi igual de viva. Així es porta fent fa més de 60 anys.

Aquest és segon any que gràcies al Programa d’ Impuls de Danses Vives al Pallars del Departament de Cultura juntament amb el d’Educació de la Generalitat de Catalunya, mestres del centre han rebut formació per a ensenyar noves danses  com la Masovera i l’ Estepera i mostrar-les també aquest dia festiu i tradicional.
També agraïm el suport i col.col·laboració del Consell Cultural de les Valls d’Àneu i del Dansàneu, gràcies als quals ens va poder acompanyar els músics durant tota la cercavila., en Pepon Villarrubla i Marc Delpino.

Els nens i les nenes de l’escola, vestits i vestides de catalans i catalanes han lluït ben eixerits i eixerides. Gràcies a totes les famílies!

Un any més tota la comunitat hem pogut gaudir d’una festa identitària de l’escola La Closa.Viure jornades com aquesta ens cohesiona com a comunitat educativa.

Us deixem un petit recull de fotos i  vídeos on es veu com de bonic ho van fer l’alumnat de la Closa.

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>