ULTRAXICS

El passat 24 d’abril es va celebrar a Esterri d’Àneu la 2ª Ultraxics, segona prova de l’Encamada, el circuit de curses escolars que se estrena aquest curs al Pallars Sobirà.

Amb una participació més de 120 nens i nenes es va gaudir d’un matí esportiu amb un temps fresquet.Els alumnes de cicle superior van realitzar un circuit de 4,5 km i els de cicle inicial i mitjà un de 3,5 km. Tots dos circuits arribaven a València d’Àneu per desprès baixar pel camí vell fins al carrer Major d’Esterri. Els pollets: P3, P4 i P5; van donar un gran espectacle al seu recorregut cèntric pel carrer principal del poble.

Els corredors i corredores de la nostra escola van tenir un destacat paper. Podeu consultar la vostra posició a l’enllaç Classificacions Ultraxics.

Us esperem a tots i totes aquest diumenge 8 de maig al Cros del Pallars Sobirà a Sort, no podeu faltar ningú.