Preinscripció curs 2020-2021 (Pendent actualitzar)


9/5/2020

CALENDARI

Període de presentació de sol·licitud de preinscripció: 13 a 22 de maig
Matrícula: 13 a 17 de juliol 

Documentació per la matricula  

En cas que sigui necessari modificar el calendari per causa de força major, les noves dates es faran públiques al web Estudiar a Catalunya.

PROCEDIMENT PER LA PREINSCRIPCIÓ

Oficines de suport a la preinscripció: s’ha habilitat un punt d’atenció ciutadana ( OME / Serveis Educatius Sant Andreu: C/ Sant Adrià, 20 -Recinte de Can Fabra-) adreçats prioritàriament a les famílies que no disposin de mitjans telemàtics, de connexió a Internet o tinguin altres impediments. Un equip de professionals ajudarà a les famílies a fer el procediment telemàtic de la preinscripció.

Del 13 al 19 s’atendran preferiblement a les famílies en situació de vulnerabilitat,  les que formen part del Pla de xoc contra la segregació escolar i la igualtat d’oportunitats i les que tenen alumnat amb Necessitats Educatives Específiques. Les famílies de P3 rebran una comunicació personalitzada via SMS, o un correu electrònic si estan en escoles bressols municipals, en la que se’ls explicarà els serveis de suport que se’ls ofereix. Del 19 al 22 de maig s’atendrà a totes les famílies que s’hi adrecin.

Aquest servei d’atenció ciutadana, funcionarà únicament amb cita prèvia trucant al telèfon: 935511000. L’horari d’atenció a les famílies serà de 9.00 h a 13.30 h.

–        Servei d’assistència telefònica: hem reforçat la centraleta del Consorci d’Educació per garantir que en el cas de dubtes, problemes o dificultats en el moment de fer la tramitació telemàtica de la preinscripció, totes les famílies puguin rebre suport telefònic trucant al telèfon: 935511000, de 9.00 h a 13.30 h.

Aquest servei d’atenció telefònica, compta amb el suport del servei de teletraducció, que pot atendre en cinquanta-dos idiomes en temps real, a través del telèfon mòbil o fix. Són converses a tres (operador, família i traductor, sovint nadiu) i es garanteix la confidencialitat.

 

1. Presentació de la sol·licitud de preinscripció

PAS 1: La sol·licitud es farà per via telemàtica. Enllaç a l’aplicatiu de preinscripció.

PAS 2: No s’ha de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre, sinó que s’ha d’enviar el resguard de la sol·licitud i la documentació necessària, escanejada o fotografiada, mitjançant un correu a la bústia electrònica oficial del centre demanat en primera opció. En el cas que la vostra primera opció sigui l’Escola ignasi Iglésias, l’heu d’enviar a a8010912@xtec.cat

Consulteu seguint l’enllaç la documentació necessària i els criteris de prioritat.

De manera excepcional, si no és possible fer el tràmit per internet, es farà la presentació de sol·licituds entre els dies 19 i 22 de maig. És un tràmit que requereix Cita Prèvia per poder accedir al centre. Per concertar-la es podrà fer de dues maneres:

  1. Es posarà a disposició un enllaç a una aplicació, que publicarem aquí mateix.
  2. O bé, trucant al telèfon del centre a partir del 13 de maig (publicarem el telèfon i l’horari d’atenció).
2. Publicació de les llistes de barem i de les llistes d’assignacions i llistes d’espera.

Es publicaran a la web del centre, de manera anonimitzada. També es podrà fer consulta individual de les dades del sol·licitant des del web Estudiar a Catalunya.

3. Reclamacions a la llista de barem provisional.

Es farà mitjançant correu electrònic a la bústia electrònica oficial del centre. El centre enviarà un correu de resposta com a justificant de recepció de la reclamació.
Excepcionalment, també hi haurà un procediment de cita prèvia per l’atenció presencial de persones a les que els sigui impossible fer la reclamació vía telemàtica.

4. Matrícula al centre del 13 a 17 de juliol.

Es farà la gestió a través d’un procediment de cita prèvia (publicarem tota la informació aquí quan arribi el moment). La gestió presencial de la confirmació també es podrà substituir per l’enviament de la documentació necessària a través d’un correu electrònic al centre, i el centre respondrà el correu com a justificant de la formalització de la matrícula.

Com es farà l’atenció presencial?
  • La gestió presencial nomès serà per aquells casos en que sigui impossible fer els tràmits telemàtics.
  • Al centre ha de venir el menor nombre possible de persones a fer les gestions (preferiblement, una sola persona).
  • S’ha de portar la documentació per a poder-la escanejar o fotocopiar i, si pot ser, la sol·licitud emplenada des de casa. És recomanable que la persona porti el seu propi bolígraf.
  • Cal portar mascareta i guants.
  • No han d’acudir al centre les persones de grups d’especial vulnerabilitat o en període de confinament, o que presentin símptomes; en aquest cas, poden autoritzar per escrit a una altra persona a portar la sol·licitud i la documentació.
Preguntes freqüents sobre la preinscripció i matrícula 2020-2021

 

PRESENTACIÓ TELEMÀTICA: Emplenar la sol·licitud telemàtica.  Enviar el resguard i la documentació(escanejada o fotografiada) a a08010912@xtec.cat  (en l’Assumpte cal posar PPREINSCRIPCIÓ -Nom i cognomom i Nivell) del 13 al 22 de maig

PRESENTACIÓ PRESENCIAL:  Sol·licitar cita prèvia-enllaç (Clica)  o el tel. 933451820 .  Portar la sol·licitud emplenada i la documentació necessària.   Del 19 al 22 de maig(de 9 a 13.30 h)

 Sol.licitud de preinscripció (només per presentació presencial)

INFORMACIÓ SOBRE EL NOSTRE CENTRE

Oferta d’ensenyaments: El curs 2020-2021 tindrem  de P3 a 6è amb un edifici nou.

Tota la informació sobre el projecte educatiu, les quotes i altres informacions d’interès les trobareu en aquest document que hem elaborat: PORTES OBERTES VIRTUALS

OFERTA DE PLACES

Nivell Any Places+EE Preinscripcions 20-21  (Actualitzat 22-5-20)
P – 3 2017 46+4 32
P – 4 2016 0 2
P – 5 2015 0 1
1r.  2014 0 4
2n. 2013 0
3r. 2012 0
4t. 2011 0 8
5è. 2010 0
6è. 2009 0

 

Instituts:

  • Institut Dr Puigvert
  • Institut Martí Pous
  • Institut Vapor del Fil

Més informació sobre el procés de preinscripció al web del Consorci d’Educació de Barcelona i Estudiar a Catalunya.