ORDINADORS PORTÀTILS PER 6è

El passat dimecres 13 d’octubre es va fer el lliurament dels nous equipaments que s’han dotat als alumnes de 6è. Aquesta dotació d’ordinadors portàtils pels alumnes s’ha fet dins del:

Pla d’Educació digital de Catalunya 2020-2023

seguint el,

Projecte d’acceleració de la transformació digital.

Aquesta dotació ens permetrà la utilització d’aquests aparells en les sessions que els necessitem a classe i, també, puntualment a casa. Els nens i les nenes de sisè estan ben contents de poder tenir aquesta eina tant útil!

PRÀXIES P4

LES PRÀXIES A P4

Les pràxies són uns exercicis que es fan amb els òrgans bucofonadors per tal d’enfortir i exercitar la mobilitat dels llavisllengua i la mandíbula.

Aquests exercicis es fan amb l’objectiu d’entrenar els òrgans que estan directament relacionats amb la producció de diferents sons de la parla.

Així contribuiran a la millora de la parla.

Per realitzar aquestes pràxies ho fem amb un element molt motivador com són els contes, i també les fem a través de diferents materials com palles, espelmes…

A part, també realitzem diferents jocs tant de parla com d’escolta.

Doncs som-hi!!! A jugar amb la nostra boca!!

SORTIDES ENTORN

PASSEJADES PEL NOSTRE ENTORN P3 I P4

Cada dimarts a la tarda i alguns divendres al matí els nens i nens de P3 i P4 gaudim del nostre entorn fent passejos i coneguent els diferents racons del poble i les coses que s´hi amaguen, així com també els diferents productes de la terra que hi podem trobar.

La natura i tot el que ens envolta, ens omple tots els sentits amb els seus colors, olors, textures…

COMIAT DE LA CARME

El passat divendres 1 d’octubre vam celebrar la jubilació de la nostra directora i companya Carme Fulladosa. Va ser un dia ple d’emocions i sorpreses que ella no s’esperava. Li vam agrair amb regals, cançons i paraules tots els seus anys de dedicació a l’escola.

Et desitgem molta sort en la nova etapa i que siguis molt feliç!


PSICOMOTRICITAT

PSICOMOTRICITAT P3 I P4

Que bé ens ho passem a les hores de psicomotricitat fent que el nostre cos s´expressi tot sol o utilitzant diferents materials com pilotes, aros, cordes, estructures toves…

És la forma de conèixer el nostre propi cos i les seves possibilitats, així com una forma lúdica d´interactuar amb tots els nostres companys.