28 d’octubre  ENGLISH DAY, CICLE SUPERIOR

25 d’octubre  ENGLISH DAY, CICLE MITJÀ

REUNIÓ DE PARES

Dijous passat vam fer la reunió de pares. Un dia on les famílies i les mestres ens trobem per intercanviar informacions i aclarir dubtes.

I aquest any hem tingut la sort d’escoltar una petita xerrada a càrrec de la Laura Gasol, especialista en educació emocional, que tant a pares com a mestres ens ha fet reflexionar.

ESTRENEM!!

Avui hem fet la ràdio Piruli amb un nou equipament! Nova taula de so, micros nous,…

Gràcies al Toni i al Joan que s’han preocupat de quin era el material necessari per poder realitzar la ràdio a l’escola i voluntariament han dedicat temps i esforços a la seva instal·lació.

ON EL POSEM?

Avui els nens i nenes de primer, en petit grup, hem començat a classificar les fotografies d’oficis que havíem portat.  Hem fet agrupacions de tota mena: els que portaven barret, els que anaven amb cotxe, els que portaven bata…
Finalment entre tots hem fet un gran grup: oficis relacionats amb la natura.

LA GRALLA I EL FLABIOL

El nostre company, Marc Romero, ens ha sorprès a tots ensenyant-nos com fa sonar la gralla i el falbiol. Ens ha explicat el preu, com es neteja, com es fa per bufar i totes les cançons que ha après. Ens ha encantat!!! Moltes gràcies!!

TUTORIA D’IGUALS

Avui els nens de 5è han anat a buscar als nens de 1r per fer un primer contacte entre el padrí i el fillol.

Durant el curs faran diferens sessions conjuntes per establir un vincle, conèixe’s, jugar, resoldre dubtes, pensar en què li puc ajudar, crear un bon clima de convivència… en definitiva millorar com a persones!

RÀDIO CONVERSA

Avui el Jan i la Iris han vingut a parlar de la importància de la música per a ells, i l’Aleix i el Pep han argumentat sobre veure pel·lícules al cinema o a casa.

Només tenim un petit fragmnet enregistrat, la taula de so s’ha desconnectat mentre erem dins parlant i ha deixat d’enregistrar. Lamentem els inconvenients.

Però també tenim una bona notícia: avui ens desmonten l’aula i estrenarem una taula de so nova!!