La Júlia, una excel.lent biòloga.

Aquesta setmana, a la classe de medi, hem tingut la sort de poder escoltar a la Júlia. Nosaltres mateixos, després d’aquesta experiència, hem redactat l’article pel blog. Aquests  són dos dels que hem escrit i, entre tots, hem decidit que eren els que millor expressaven la visita de la Júlia.

                                                                     Explicació de la cèl·lula

Avui ha vingut a classe una antiga alumna de l’Escola, la germana de l’Anna, la Júlia. Ha vingut a explicar-nos coses sobre les cèl·lules ja que ella està estudiant les cèl·lules a la Universitat. Primer, ens ha estat explicant què és una cèl·lula, què és un bacteri i què és un virus. Després, ens ha dit que, al cos, tenim milions de cèl·lules que es van dividint, les nostres cèl·lules es diuen eucariotes. 

Ens ha portat uns llibres i alguns aliments florits (macarrons, melmelada…). Nosaltres, per haver-nos                ajudat, li hem regalat unes flors.  

                            RODRIGO                     

 

     Ens preparem per ser biotecnològics

Avui ha vingut la germana de l’Anna, la Júlia, a fer-nos una explicació sobre les cèl·lules. 

Ens ha ensenyat petites mostres d’aliments amb fongs.

Hem après moltes coses, des de la primera cèl·lula, “Luca”, fins a les neurones, bacteris, virus, éssers pluricel·lulars i unicel·lulars, quines són les parts d’una cèl·lula, la informació genètica i, moltes coses més. 

Ha estat una xerrada molt interessant i com que és un tema nou i conté molta informació, que la Júlia ha sabut explicar-nos molt bé, hem estat molt entretinguts i interessats.

                                                                                             EVA