Parelles lectores

A la nostra escola donem molta importància a la lectura, ja que és la base dels aprenentatges.

Una de les propostes que es va iniciar a principis del segon trimestre va ser les parelles lectores entre els infants de P5  i els de 4t de primària, un recurs més per tal que els nens i les nenes gaudeixin estones agradables de lectura. 

L’alumnat d’edats diferents que aprenen i s’acompanyen. Un de petit s’endinsa en els llibres de la mà d’un de gran. D’aquesta manera, els nens i les nenes més grans fan de model lector alhora que gaudeixen de bones estones de lectura compartides. Això farà que els més petits s’endinsin en el món de la lectura i es vagin motivant per tal que, poc a poc, vagin adquirint un bon hàbit. 

Llegeixen de dos en dos una estona cada setmana. Ho fem a l’exterior en un lloc de calma que convida els infants a endinsar-se en aquest viatge. A més, els nens i les nenes disposen de diferents tipologies de llibres, contes i revistes per donar-los la possibilitat de gaudir de lectures variades, atractives i dinàmiques.

Tot i això, no oblidem el vincle profund i perdurable que enllaça i es crea entre els dos membres de la parella quan acaba el curs.