Matí de joc a la ludoteca

Com tots sabem el joc és una de les claus pel bon desenvolupament integral dels infants. Jugar és una eina per a l’aprenentatge que ajuda a construir les personalitats dels infants, entendre el món que els envolta i permet treballar la relació amb els altres. Així mateix a través del joc els infants potencien la imaginació, s’autoregulen les emocions i treballen en la capacitat d’adquisició del llenguatge.

Així doncs, aquesta setmana les Estrelles hem anat a la ludoteca de les Cotxeres Borrell a gaudir d’un matí de joc a les seves instal·lacions. Vam sortir ben d’hora i vam agafar tots junts per primera vegada l’autobús i ho vam fer genial! De seguida vam arribar i amb les úniques consignes de treure’ns les sabates i tractar bé les joguines vam entrar a la sala. Vam al·lucinar amb les diferents propostes, al principi volíem anar a tot arreu i provar-ho tot, però a poc a poc cadascú es va anar centrant en les seves preferències.

Després vam esmorzar una mica i vam tornar a jugar fins que va arribar l’hora de recollir i endreçar la sala. Vam ajudar entre totes i tots i de seguida va quedar l’espai recollit. Per tornar vam agafar el funicular, teníem moltes ganes de veure el camí que anava seguint per la finestra.

Us deixem el recull de fotografies perquè veieu com vam gaudir!