Muntem un robot

Com ja sabreu, el Tió ens va cagar un robot. El passat 6 de febrer va arribar el moment que tant esperàvem, havia arribat l’hora de muntar el nostre robot.

Primer vam comptar que tinguéssim totes les peces necessàries per muntar-lo. Vam mirar les instruccions per comprovar que no ens en faltés cap. Una vegada vam veure que les teníem totes vam començar el muntatge. Com que les instruccions eren una mica complicades, vam seguir les passes d’un vídeo que vam trobar a Internet on s’explicava pas a pas com ho havíem de fer.

 

Poc a poc va començar a agafar forma. Una vegada el vam tenir muntat vam sortir a la pista per comprovar si funcionava, però ens vam trobar amb una sorpresa: el nostre robot no s’aguantava dret. Per què queia a terra quan l’enceníem? Llavors el vam començar a revisar i ens vam adonar que no havíem col·locat les rodes correctament. Les vam arreglar i ho vam tornar a provar. Ara si que funcionava!

 

El vam col·locar a la nostra prestatgeria  de robots, però vam pensar que no tenia nom. Entre tots vam fer una llista de tots els noms que ens agradaven: Gira-sol, Senyor xuxe, Spiderman, Robòtica, Xampen, Wally, Flash, Rinkas, Cristian i Estrella. Desprès de fer una votació vam decidir que es diria Robòtica.