Sortides a l’entorn de Taradell (parvulari)

Una passejada tranquil·la però no pas curta des del parvulari fins sota el Casal de Montrodon ha estat la última sortida de les colles d’infantil. Unes colles que han conviscut al llarg de tot el curs juntes sense poder-se desfer en cap moment i en què s’han generat unes relacions personals, uns vincles afectius i unes dinàmiques d’ajuda fantàstiques. Els vincles creats al llarg del l’any són molts i el gaudir d’una experiència com aquesta és com un premi de final de curs.

Saltar els recs d’aigua de mig del camí, jugar amb els gallarets, empaitar o escapar-se dels insectes que anàvem trobant, desfullar margarites, recollir pedretes, trobar fulles “com les del Pujoló”, refrescar-nos al riu “com el del Camina descalç”, tirar “nòvios”, escalar, … i tot això ben a prop de casa. Quin gran privilegi tenim!

Clicant aquí podreu veure algunes fotos de les sortides.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>