Projecte Europeu WIN

L’escola Les Pinediques participem en el Projecte Europeu Writing for Inclusion liderat per la Universitat de Vic en el qual també hi participen una escola i una universitat d’Itàlia, d’Hongria i d’Ucraïna. Aquest primer any treballarem conjuntament les quatre escoles per tal de conèixer-nos i compartir experiències i ho farem a través de la plataforma eTwinning. També durant aquest any les universitats dels quatre països acabaran d’elaborar els materials que les escoles durem a la pràctica durant el segon any del projecte. La pràctica consistirà en l’escriptura creativa d’històries a partir d’animacions amb l’objectiu de fomentar la inclusió. Si voleu llegir informació més detallada del projecte ho podeu fer clicant el següent enllaç.

Aquests primers dies del curs els nens i les nenes de 5è han estat treballant ja conjuntament amb les quatre escoles preparant el logo que representarà el projecte. De moment ja tenim els cinc logos finalistes de cada escola que podeu veure en el següent enllaç.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>