COLÒNIES 2N A ” LA CARRAL”

Hola famílies,

Del dimecres 20 al divendres 22 hem estat de colònies a la Carral a Solsona. Quan vam arribar vam descarregar les motxilles, que pesaven molt, i ens van presentar els monitors. La Karo i l’Àlex.  Tot seguit ens van fer una explicació i vam descobrir l’entorn fent jocs de cohesió a l’esplanada i jocs lliure al parc. Quan vam acabar vam anar a dinar, hi havia macarrons i els vam trobar d’allò més bons! A la tarda ens vam endinsar a l’aventura dels Pirates, vam passejar pel mig del bosc en la recerca del tresor  i per acabar-ho d’arrodonir vam fer un barret pirata. Després de sopar vam fer un joc de nit i vam poder agafar els frontals i abans d’anar a dormir l’Àlex, la Karo, en Toni i en Roc ens van cantar una cançó.

L’endemà al mati alguns amb més son que d’altres ens vam llevar amb música i un cop esmorzats ens esperava la gimcana de l’aventurer i un túnel de les sorpreses. En acabat cap a dinar i a la tarda vam poder ser cuiners! Fent una coca del Mas. Després d’un bon sopar, va tocar discoteca!

I l’últim dia vam anar a una esplanada a fer unes endevinalles  i  vam acabar l’activitat amb un l’imant de la petjada.

Hem après moltes cançons esperem que us les cantin a casa aquests dies de vacances de primavera.

Podeu veure tot el recull de fotos clicant AQUÍ. Recordeu  que per veure les imatges heu d’entrar-hi amb el correu jor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>