Comunicat sobre el preu públic de l’Escola de música

Benvolguts/des

Des de tota la comunitat educativa de l’Escola municipal de música de Berga esperem que tothom segueixi bé davant d’aquesta situació de confinament. Com ja sabeu el govern central ha ampliat el període d’estat d’alarma, per la qual cosa, com a mínim, fins el dia 14 d’abril no podrem reprendre l’activitat docent.

En primer lloc, us volem comunicar que l’Ajuntament de Berga no cobrarà el preu públic de l’escola de música mentre el centre estigui tancat. Això vol dir que el proper mes no serà carregat cap rebut al vostre compte corrent. Tingueu en compte que l’escola passa els rebuts a mes vençut, o sigui, el darrer rebut que vàreu pagar a principis d’aquest mes, correspon al mes de febrer. El mes d’abril no carregarem el rebut de març i quan tornem a la normalitat i l’escola pugui obrir, es generarà un rebut amb la part proporcional dels dies que l’escola va tenir activitat lectiva del mes de març i la part del mes d’abril, des de que puguem recuperar l’activitat lectiva i l’escola estigui oberta. Aquest rebut no seria carregat fins el mes de maig.

Malgrat tot, el l’equip docent de l’escola segueix treballant des de casa per la qual cosa seguirem fent el seguiment i l’acompanyament de l’alumnat, centrant-nos bàsicament en les assignatures d’instrument i llenguatge musical.  El professorat està en contacte amb l’alumnat i mica en mica ens anem adaptant tots plegats a aquesta situació, de ben segur nova per tots, que comporta un canvi en l’entorn d’aprenentatge i una adaptació a les tecnologies disponibles per poder contactar amb tots vosaltres. Tots plegats farem un esforç per no perdre el contacte i que el nostre alumnat pugui seguir treballant i gaudint de la música.

Aquests dies l’escola ha activat una plataforma d’aprenentatge en línia que estava prevista per més endavant i hem accelerat la seva posada en marxa. Es tracta de l’entorn Moodle que s’ha posat en funcionament tant per a l’escola com per al Conservatori dels Pirineus.

Properament us farem propostes per seguir mantenint l’esperit de música en comunitat, un dels eixos principals dels aprenentatges de l’escola que tant trobem a faltar aquests dies. Tenim moltes ganes de poder tornar a tocar i cantar plegats!

Si necessiteu contactar amb nosaltres, ho podeu fer a través del correu electrònic:

Equip docent

https://agora.xtec.cat/escmusicaberga/lescola/on-som/

Equip directiu, administració i caps d’àrea

https://agora.xtec.cat/escmusicaberga/lescola/organigrama/

A la nostra pàgina web anirem actualitzant informacions així com també a les nostres xarxes socials.

https://twitter.com/emmberga?lang=ca

https://www.facebook.com/emmberga

https://www.instagram.com/emmberga/

Restem a la vostra disposició per a qualsevol consulta i qualsevol cosa que us faci falta. L’escola no està oberta però l’equip de l’EMMB segueix estant amb tota la comunitat educativa.

Cordialment

EMM Berga

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>