ELS DE 6è CUIDEM KÈFIRS

Aquests dies hem estat cuidant d’una colònia de microbis i llevats que s’alimenten, uns d’aigua ensucrada (tíbics) i uns altres de la lactosa de la llet (nòduls).

El kèfir, igual que els probiòtics, com el lactobacillus, que es troben el el iogurt, ajuden a millorar la nostra flora intestinal. Ells s’alimenten de la lactosa de la llet o del sucre, i modifiquen l’aliment de manera que ens ajuden a millorar la flora del nostre intestí i, amb això, enforteixen el nostre sistema immunitari i la bona absorció de nutrients durant la digestió.
Encara no hem tastat el iogur que fa el kèfir de llet ni la beguda del kèfir d’aigua, però segur que alguns s’animen només per la gran quantitat de beneficis que suposa per la nostra salut. Si algú en vol només heu de demanar als cultivadors de kèfir de la classe de 6è que de segur us en podran donar. Perquè… No us podeu imaginar com de ràpid creixen! Ens sortiran per les orelles!

FOTOS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>