FELICITACIÓ DE NADAL

El món és un llibre i aquells que no viatgen només llegeixen una pàgina.
Quan hagis d’escollir entre diferents viatges, tria sempre el del cor. Qui escull el viatge del cor mai s’equivoca.
Els viatges es viuen tres vegades: Quan els somiem, quan els vivim i quan… Llegeix més»

SANTA’S BOOTS

El passat 11 de desembre vam veure un espectacle en anglès: Santa’s Boots.

Tots els nens i nenes del Parvulari, en dos torns i respectant totes les mesures de seguretat i higiene, vam poder gaudir d’aquest espectacle combinat amb titelles.

Els dies previs a l’actuació, vam treballar el vocabulari a la classe i també les cançons: Santa’s boots, The penguin, The weather, I’m a happy snowman, What colour is Rudolph nose…

Va ser molt divertit i participatiu. Cliqueu la foto per veure’n alguna més

UN NADAL EXCEPCIONAL!

Des del Servei Educatiu volem encetar aquestes vacances de Nadal força excepcionals amb una especial atenció als nens i nenes, en bona part, protagonistes d’aquestes festes.
És per aquest motiu que compartim amb vosaltres aquest vídeo, produït per les antigues Caixes Catalantes i BBVA i que… Llegeix més»

PETITS ARTISTES

Aquesta setmana els nens i nenes de primer ens hem convertit en artistes…i per demostrar-ho hem sortit al pati i hem fet un dibuix del natural.  Igual que els grans pintors.
Per començar hem triat  l’arbre que més ens ha agradat (til·lers, pins, avets, oliveres…) hem… Llegeix més»

SNAPPET A CICLE SUPERIOR

Durant aquestes setmanes hem començat a treballar amb els nostres alumnes en snappet, una plataforma virtual amb la que tenen accés tant des de l’escola com des de casa, per poder consolidar i ampliar continguts que treballem a classe.
 
Us deixem unes fotografies a continuació.

DIA MUNDIAL DE LA FILOSOFIA

 
Una de les coses que podeu intentar és ensenyar a pensar al llarg de tot el procés educatiu. Que els nens pensin a cada assignatura, a cada àrea, a cada moment de la vida escolar: a l’esbarjo, a l’esmorzar, a matemàtiques, a ciències naturals, a… Llegeix més»