Cafès pedagògics

Enguany hem iniciat un nou espai de trobada amb les famílies: els Cafès Pedagògics dels divendres. El principal objectiu d’aquestes trobades és conèixer-nos millor i establir un vincle de confiança entre les famílies i l’escola, a partir del diàleg i debat. En els Cafès Pedagògics parlem de temes tant del dia a dia dels alumnes a l’escola com de temes que considerem interessants de tractar, en relació a cada grup d’edat. Per això, a les convocatòries sovint trobareu alguns articles o documents adjunts per tenir una mica més d’informació sobre els temes de debat.

A continuació trobareu una presentació una mica més detallada sobre què són els Cafès Pedagògics i el calendari per aquest curs.

DECÀLEG CAFÈS PEDAGÒGICS (cliqueu la imatge)

 

 

 

 

 

 

De moment ens hem trobat amb les famílies de 2n i de P3 per compartir una estona en un ambient relaxat i distès. Des de l’escola estem molts satisfetes d’aquestes dues primeres trobades i en fem una bona valoració. Esperem que des de casa també n’hagueu gaudit.

A continuació trobareu el recull de les famílies de P3 i 2n, així com també uns vídeos recull de la feina feta durant el primer trimestre.

CAFÈ PEDAGÒGIC DE P3

CAFÈ PEDAGÒGIC DE 2n

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>