Taller del còmic

Els alumnes de quart, dins de l’àrea de català, hem treballat el còmic. Hem fet un treball cooperatiu i en equip, i el resultat ha estat un mural molt “xulo”. Hem après moltes coses noves i hem reforçat aquelles que ja sabíem o ens sonaven de cursos anterior. També hem fet ús dels ordinadors, completant unes tires còmiques dels barrufets en un power point. Hem gravat audio (la nostra pròpia veu) i hem après a inserir-la en les diapositives. Ha estat un treball molt engrescador. Us deixem un tastet i la nostra opinió personal!

 

20170404_134958

 

20170330_093835

Opinió personal

“Penso que hem après molt en aquest treball en grup. La part que m’ha agradat més ha estat les onomatopeies i la dels plans. M’ho he passat molt bé aquests dies que hem treballat tots en grup. Espero que es pugui repetir!!!”

Mercè

“El treball del còmic va ser súper divertit. Vam aprendre moltes  coses i vam fer coses divertidíssimes. Voldria que es fessin més murals i treballs amb ordinador.”

Aleix

“M’ha agradat molt canviar de forma de treballar, no sempre amb el llibre. És molt “xulo” treballar amb equip perquè t’ho passes molt bé, fins i tot pareix que juguis . Jo ho tornaria a fer.”

Anaïs

“El tema sobre el còmic m’ha agradat moltíssim. Hem treballat molt i he après els plans,els angles i els símbols cinètics. M’ha agradat molt  i jo ho tornaria a fer.”

Leon

“El treball del còmic m’ha agradat molt, sobretot el que més m’ha agradat  ha sigut  fer el treball amb l’ordinador. Una cosa que no sabia eren els angles i els plans. M’agradaria tornar a fer activitats així.”

Aleix Diapositiva5

 

 

MERCEGABRIEL

 

 

LEON

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>