mSchools Changing Education Together

El passat 28 de febrer un mestre de l’Escola Pericot va assistir al Mobile World Congress, l’esdeveniment anual més important de la indústria mòbil. El motiu ha estat l’assistència al mSchools Changing Education Together, un seminari dirigit a representants del sector de l’educació i responsables de polítiques educatives, que va comptar amb:

– La presentació del cas d’estudi de mSchools publicat per la UNESCO com a referència en el món de l’educació, sota el títol mSchools: Transforming education in Catalonia through a públic-private Mobile learning programme.

– La Ponència i debat “Vers una educació més humana a l’era digital”, a càrrec de Cristóbal Cobo. Debat amb la participació de:

  • Cristóbal Cobo, Director del Centre d’Estudis-Fundació Ceibal i investigador associat de l’Institut d’Internet de La universitat d’Oxford.
  • Carlos Magro, Vicepresident de l’Associació Educación Abierta.
  • Sílvia Zurita, Cap d’Estudis de l’Institut Tordària i professora associada a l’ICE de l’UPC.
  • Coral Regí, Directora de l’Escola Virolai

– La presentació del pla Mobils.edu, a càrrec del Departament d’Educació.

En un moment on l’Escola Pericot i tot l’equip docent que la forma es preocupa per ajudar als seus alumnes a desenvolupar noves i importants competències digitals i preparar-los per al món actual, assistir a aquest seminari ens ajuda a emmarcar i guiar la feina que s’està fent a l’escola. Veiem doncs, que tal i com s’està fent des de fa ja 2 cursos de manera generalitzada, integrar la robòtica i la tecnologia mòbil a l’aula, ens permet obrir noves vies d’ensenyament i aprenentatge que milloren la motivació i el rendiment escolar.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>