Novetats en els informes trimestrals

Benvolgudes famílies,

Ens adrecem a vosaltres per comunicar-vos que aquest trimestre les notes dels vostres fills i filles s’enviaran a través de l’aplicació Tokapp. Després d’un període de proves inicials considerem necessari poder aprofitar tot el rendiment que aquesta aplicació ens ofereix. Pensem que és una molt bona eina que ens facilita la comunicació i, alhora, contribueix amb la protecció del medi ambient ja que ens suposa un estalvi important en la despesa de paper.

Aprofitem també per fer-vos saber que, des de fa uns dies, aquesta plataforma disposa de la possibilitat de comunicació directa amb els tutors/es de l’alumnat. Així doncs, per tal de justificar les faltes d’assistència, demanar entrevistes o per a qualsevol dubte que us pugui sorgir podeu fer ús d’aquest canal de comunicació.

Descàrrega i primer ús de TOKAPP

A més, Serunion ens ha fet saber que l’informe trimestral del menjador tampoc el donaran en paper, com van fer el trimestre passat, sinó que es rebrà a través de l’app ColeChef, que està disponible per a telèfons Android i Apple.

Us agraïm la vostra col·laboració.

Salutacions.

Equip Directiu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>