Programació Cursos de Formació Contínua 2021

Us donem a conèixer la PREVISIÓ dels cursos de Formació contínua pel 2021.

  (feu clic a la imatge per veure els cursos)

Consideracions:

 

 • Les dates de la realització dels cursos és estimada. A mesura que es publicitin individualment, es facilitaran les dates definitives.
 • Informarem a través de la web i de la Newsletter informativa de l’escola de la data en la que us podeu inscriure al curs

 • Si voleu rebre aquesta Newsletter, haurem d’incorporar les teves dades al fitxer de l’escola, i per tant  és necessari disposar del teu consentiment.

Com fer-ho? És molt senzill. Fés clic aquí:

 

Tipologia de cursos que l’escola ofereix:

 • Presencials:  Les hores dels cursos es duen a terme en les instal.lacions de l’escola. Per obtenir el certificat d’assistència, cal fer com mínim 80% d’assistència de les hores.

 • Semi presencials: Com a mínim el 50% de les hores, es fan a les instal.lacions de l’escola (i la resta mitjançant classes en línia o asíncrones de treball per part de l’alumne). Per obtenir el certificat d’assistència, cal fer  un mínim d’assistència de 90% de les hores presencials i lliurament correcte dels treballs/activitats corresponents a les hores no presencials.

 • En linia: 100 % online. Per obtenir el certificat  cal llirar correctament totes les activitats/treballs corresponents

 

IMPORTANT: Atenent a la situació de pandèmia COVID-19, pels cursos semipresencials, es planteja prioritzar en primer terme les classes en línia. L’escola es reserva el dret de modificar les dates de les classes presencials en el cas que no es poguessin fer en les dates programades per restriccions d’accés a l’escola. En aquest cas, el/la coordinador/a del curs comunicarà les noves dates l’abans possible.

 

2 comentaris

 1. montse alegre bisbal

  Iniciació a l`elaboració artesanal de la cervesa, és un curs que fa temps voldria fer pero fins ara mateix no he vist , voldria saber si és possible si queden places entrar al curs.

  Gràcies
  Montse Alegre Bisbal
  697328468

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>