Aquest seminari està dirigit a professionals del sector amb coneixements d’anglès (mínim nivell A2) que desitgin aprofundir i millorar les aptituds lingüístiques i vocabulari tècnic en llengua anglesa d’aspectes relacionats amb:
-
-
-
-
- Les característiques dels vins i escumosos així com el packaging
- Els mètodes de l’elaboració de vins tranquils blancs rosats i negres
- Els mètodes de l’elaboració dels escumosos
- Les principals eines i tasques emprades en la fabricació dels mateixos
-
-
-
3 juny – 12 juliol 24
30 hores
Format del seminari
- Al ser un seminari de modalitat a distància asincrònic , l’alumne treballarà 3 blocs temàtics de 10 hores, de manera individual i autònoma, i per tant disposareu d’uns quinze dies per treballar cada bloc, al vostre ritme. No hi hauran classes presencials online, si no que treballareu vosaltres mateixos amb materials i al vostre ritme.
- En cada bloc se us facilitarà un pdf amb contingut teòric i al voltant d’aquest material, haureu de fer activitats com listenings i readings per tal de treballar la comprensió del vocabulari, a banda d’altres exercicis escrits i orals que haureu de fer per tal de consolidar aquest vocabulari. Des de l’escola supervisarem la vostra feina i us tornarem feedback.
- Els materials del seminari i activitats es gestionaran a través de la plataforma educativa Moodle, i el primer dia del seminari es farà una sessió informativa en línia amb les professores on s’explicarà el funcionament del seminari i resoldre dubtes al respecte, d’una hora de durada ( als matriculats se us enviarà un accés a la plataforma Zoom per fer aquesta trobada).
- Recorda que només tens dret de certificat d’aquest curs amb el lliurament de TOTES les tasques i activitats ja que l’entrega d’aquests exercicis és obligatori per tal de poder obtenir el certificat d’assistència al seminari.