Treball cooperatiu

Les darreres setmanes, a la classe de quart, estem treballant el projecte “Com es creen les roques i minerals?”. Hem treballat de forma individual i també en petits grups de quatre o cinc alumnes. Hem buscat informació per resoldre diferents enigmes i dubtes. L’hem compartit i discutit entre tots, i ens hem organitzat per repartir les diferents cerques.

Hem descobert que hi ha diferents tipus de roques i que no totes es formen de la mateixa manera, i ara estem buscant informació sobre cadascuna d’elles, en petits grups.

De mica en mica anem donant respostes als nostres dubtes a través dels llibres, Internet i les explicacions dels companys, i hem de poder explicar-ho amb les nostres pròpies paraules, per demostrar que ho entenem. Per això, els diferents membres de cada grup s’han d’ajudar de forma cooperativa per comprendre el que han trobat. Els propers dies exposarem oralment les nostres conclusions a partir de la informació treballada, abans de realitzar el treball final de projecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>