ELS NOSTRES INVENTS RECICLATS!

Els alumnes de 5è A, estem dissenyant els nostres invents amb material reciclat.
Després farem una presentació oral als companys/es, on descobriran quin material han utilitzat, passos per fer-ho i perquè serveix.
Han gaudit molt creant les seves obres i han treballat molt amb la seva imaginació… Llegeix més»

EL REPTE 16!

El REPTE 16 de les aventures de matemàtiques ens proposava un joc de blocs lògics per treballar les seves diferents propietats. Cada nen i nena s’havia d’ajuntar amb un altre company o una companya per completar el seu taulell i fer una partida. El joc… Llegeix més»

EXCURSIÓ AL TASTAOLLETES

Abans de marxar de vacances de Pasqua, els nens i les nenes de primer vam anar a passar el dia al “Tastaolletes”. Allà vam conèixer diferents plantes aromàtiques i vam descobrir per què serveix cada una d’elles, a més, vam ajudar a cuidar l’hort on… Llegeix més»

VISITA DE LA POLICIA

El dimecres 17 de març ens van tornar a visitar la Pili i en Jordi, dos policies locals de Pineda de Mar. Ens van explicar coses importants que hem de tenir molt presents quan anem pel carrer, ja sigui a peu, amb bicicleta, amb patinet,… Llegeix més»

Quin ritme!

Aquesta setmana a música els nens de 5è A i 5è B hem fet ritmes amb baquetes i també amb gots. Ens ha costat una mica, ja que cada mà havia de fer uns ritmes diferents (corxeres i negres) però hem gaudit molt amb aquesta… Llegeix més»

MÀGIA A L’ESCOLA

Bon dia famílies, 
 
Els alumnes de 2n el passat divendres van rebre una visita molt especial, un mac. Els hi va realitzar un espectacle de màgia en anglès. Una manera diferent de repassar tot el vocabulari que hem anat treballant aquestes setmanes. Va ser una gran… Llegeix més»