JA TENIM EL NOM DE LA CLASSE!

El passat divendres vam triar el nom per a la nostra classe. Aquest curs, les mestres vam decidir que els noms de les classes de l’Etapa d’Infantil i les del cicle inicial de l’Etapa de Primària serien noms de dones que han fet coses importants per a tots i totes. 

A la classe vam estar mirant les diferents propostes que havíem trobat. Teníem 5 llibres de dones importants i els vam estar mirant i parlant-ne una mica sobre el que havia fet cadascuna d’elles durant la seva vida. Les propostes eren: 

  • Cleopatra, una gran farona que va viure a les piràmides.
  • Marie Curie, una científica que va descobrir una vacuna molt important i va guanyar dos premis Nobel.
  • Frida Kahlo, una gran pintora mexicana que va patir un accident i va estar molt de temps malalta. 
  • Jane Goodall, una enamorada dels ximpanzés que els va estudiar molt a l’Àfrica.
  • Malala Yousafzai, activista que va lluitar pels drets dels infants. 

Vam fer una primera ronda de votacions entre les cinc propostes i després vam tornar a votar amb les dues propostes més votades. En la segona ronda de votacions, el resultat va ser molt clar. 21 vots per la proposta de la Cleopatra i 6 vots per la Marie Curie. Entre tots hem decidit el nom per a la classe i tots junts aprendrem moltes coses de la Cleopatra i d’Egipte!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>