PREINSCRIPCIÓ CURS 2020-2021

A partir d’aquest dimecres dia 13 de maig i fins el divendres 22 de maig tindrà lloc el període de preinscripció curs 2020-2021 per als ensenyaments d’infantil (segon cicle), primària i secundària obligatòria.

La sol·licitud es podrà tramitar de dues maneres:

Opció 1 (Per internet): del 13 al 22 de maig telemàticament des de qualsevol ordinador o dispositiu mòbil com tauleta o telèfon mòbil. Cal entrar al següent enllaç: Enllaç preinscripció telemàtica, anar fins al final de la pàgina i clicar on diu per internet. Allà dins, cal clicar damunt del botó ves-hi. Cal enviar per correu electrònic el resguard de la sol·licitud al centre escolar escollit en primera opció. Per al nostre centre el correu electrònic és: b7001097@xtec.cat. Per qualsevol dubte o aclariment, també podeu trucar el telf. 689 82 87 28.

Opció 2 (Presencialment): del 19 al 22 de maig a l’edifici de l’Ajuntament d’Esponellà en horari de 9h a 13h del matí i amb cita prèvia trucant al telf. 972 59 78 00 o bé al correu electrònic ajuntament@esponella.cat.

A continuació us deixem informació més detallada de tot el procés i també un enllaç per poder veure la informació que s’ha elaborat des de l’Ajuntament d’Esponellà.

Cliqueu aquí per veure tota la informació del procés

Enllaç a la informació de l’Ajuntament d’Esponellà

Infografia del procés de preinscripció

Cliqueu aquí per veure el mapa escolar de preinscripció amb l’oferta educativa per centre

CLIQUEU AQUÍ PER VEURE EL BAREM DEFINITIU

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>