6è – Donació a la Marató de TV3

Les tutores de 6è us volem informar de que ja s’ha realitzat el recompte dels diners obtinguts després de la venta al mercat de Calaf i conseqüentment, la corresponent donació a la Marató de TV3.

Estem molt contentes d’informar-vos que gràcies a la venta dels prototips de les dues cooperatives, més el capital inicial que vam afegir l’any passat, hem aconseguit la següent quantitat de diners:

  • 6èA: 365€
  • 6èB: 313€

Aconseguint un total de 678€. 

Tenint en compte que el 50% de beneficis vam acordar per unanimitat destinar-los a la recerca de la COVID-19, hem fet una transferència d’escola a la Marató de 339€.Aquesta mateixa quantitat és la que també ens queda a nosaltres per tal de poder fer una activitat a final de curs. Haurem de veure què podem fer segons la situació del moment.

Us volem donar les gràcies per tota la feina feta i l’esforç, ganes i dedicació que heu posat en aquest projecte. No ha estat fàcil, el vam començar l’any passat i a mig curs ens van confinar. El vam emprendre un altre cop aquest curs, però alguns dels prototips s’havien trencat, fet malbé i la majoria estaven plens de pols. Tot i així, els vam netejar, els vam recuperar fent totes les millores que van ser necessàries i vam acabar de produir aquells que s’havien quedat a mig fer. Hem fet un treball en equip digne d’admirar. Enhorabona a tots i a totes!

Us saludem,

Violant i Sònia.