Propera jornada tècnica en línia: Oli ecològic. Tipus de mòlta i qualitat – 19/10/2021 – 9.15 a 12 hores

Oli ecològic. Tipus de mòlta i qualitatEl proper dimarts, 19 d’octubre, es durà a terme la jornada en línia “Oli ecològic. Tipus de mòlta i qualitat”, adreçada als petits productors d’oli ecològic per tal que puguin incidir en aquells
aspectes que determinen la qualitat de l’oli a l’hora d’entregar les olives al molí.

S’abordaran totes les qüestions que estan a les mans dels productors i que repercuteixen en la qualitat de l’oli: el punt òptim de collita segons la maduració de l’oliva, els sistemes utilitzats per a la recollida i el transport, així com la importància de ser ràpid en el procés per tal de no malmetre les olives.

La inscripció la podeu realitzar a través del RuralCat: Inscripcions

Podeu descarregar el programa de la jornada fent clic >>aquí<<

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>