1/06/2017 – Reunió a Manresa del Grup de Treball de Ramaderia Ecològica

Avui s’ha reunit a l’Escola Agrària de Manresa el Grup de Treball de Ramaderia Ecològica, format per membres del Departament d’Agricultura i representats del sector agrari. La reunió, en què han participat més de 60 persones, ha servit per començar a treballar en un anàlisi en profunditat del sector que permeti definir estratègies que serveixin per a reforçar la producció i, sobretot, la comercialització i promoció del consum de la carn ecològica.

El grup de treball està dividit en quatre subgrups d’acord amb el següents temes: alimentació destinada al bestiar, herbívors, aviram i porcí per treballar els principals reptes del sector.

El proper pas serà reunir el Comitè Director d’aquest grup de treball, format per Unió de Pagesos, FCAC, JARC, Asoprovac, Februpi, Porcat, FAC, Fefric, Asfac, Fecapi, PROECO, FCOC, Anprogapor i Consell Català de la Producció Agrària Ecològica, per tal de validar l’estudi de la situació i marcar els propers passos a fer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>