I Jornada per a famílies amb infants amb malalties oculars a l’Hospital Sant Joan de Déu


El dia 27 de febrer el Servei d’Oftalmologia de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona organitza la primera jornada adreçada a famílies amb nens i nenes amb malalties oftalmològiques.
L’objectiu d’aquesta reunió és apropar els professionals del centre hospitalari a les famílies per entendre millor… Llegeix més»

Jornada “De la Universitat al món laboral: compartint experiències”


El proper dimecres 10 de febrer de 2021 tindrà lloc,  mitjançant  videoconferència, la jornada “De la Universitat al món laboral: compartint experiències”,  dirigida a estudiants  universitaris de primer i segon curs de grau. La inscripció es farà  a través d’un formulari que se’ls hi ha enviat.
Aquesta… Llegeix més»

Concurs “Prometeo 2021”

Amb el propòsit de fomentar la creativitat es convoca el Concurs literari de redacció, musical i audiovisual “Prometeo 2021” per a l’alumnat afiliat o atès pels nostres professionals, matriculat en ensenyança reglada. També hi poden col·laborar els familiars, companys de classe o amics.
Reviseu les Llegeix més»

Participació en la III Jornada institucional amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat de la UAB

El 3 de Desembre és el dia Internacional de les Persones amb Discapacitat i sempre s’organitzen molts actes, xerrades i esdeveniments.
Enguany la nostra companya M Teresa Corbella ha participat en una taula rodona titulada “Accessibilitat en l’estudi i el treball: normativa, situació actual i principals… Llegeix més»