Concursos de Sant Hilari

Des de l’Ajuntament ens han comunicat l’ampliació del termini d’entrega de dos concursos que es celebraven en aquestes dates.

Aprofitament aquest període de confinament, us animem a tots a participar-hi. Des de l’escola ja ho teníem organitzat i hem recollit narracions i punts de llibre, però podeu presentar més punts de llibre i s’ha afegit una categoria nova. Us compartim i fem difusió de la informació:

 

13è Concurs de punts de llibre:

Es pot presentar més d’un punt de llibre i es posposa la data d’entrega que era el 4 d’abril, quan es torni a obrir la Biblioteca s’informarà de la nova data d’entrega. A part dels punts de llibre que hem recollit des de l’escola, podeu presentar-ne més de forma individual. A més a més, s’ha afegit una categoria: Punt de llibre del confinament. Es pot dibuixar allò que es vulgui relacionat amb el confinament. Aquest tema en concret és per a totes les edats i qualsevol tècnica, però en aquesta categoria només es pot entregar un punt de llibre per persona.

Més informació en el següent enllaç: https://www.santhilari.cat/noticies/13e-concurs-de-punts-de-llibre-a-sant-hilari/

Bases: https://www.santhilari.cat/wp-content/uploads/2020/03/punts-llibre.jpg

 

44è Concurs literari de narració curta de Sant Hilari Sacalm:

Els alumnes ja heu presentat les redaccions al professorat responsable, però si algú no ho ha fet encara hi és a temps. També hi ha una categoria per a majors de 18 anys!

Cal presentar les obres abans del 17 d’abril (període ampliat) per correu electrònic a: casadecultura@santhilari.cat

Més informació al següent enllaç: https://www.santhilari.cat/areastematiques/concurs-literari-de-narracio-curta/

Bases (ampliat termini fins 17 d’abril): https://www.santhilari.cat/wp-content/uploads/2020/02/bases-literari-2020.pdf

 

Us animem a participar-hi!