Certificat de la CodeWeek EU 2018

La Setmana CodeWeek, promoguda per la Unió Europea, pretén apropar la programació i l’alfabetització digital a tothom d’una manera divertida i atractiva.

L’objectiu és fomentar la programació als diferents països de la Unió Europea com a activitat que afavoreix la resolució de problemes, la creativitat i el pensament estructurat.

La Comissió Europea ha publicat el Digital Education Action Plan amb onze accions per desenvolupar la competència digital a l’educació. Una d’aquestes accions és la participació dels centres docents a la CodeWeek i té com a repte aconseguir que el 50% dels centres europeus participin a la CodeWeek del 2020.

Tots els centres educatius, universitats, associacions… que organitzen alguna activitat relacionada amb la programació o la robòtica educativa durant la CodeWeek, o en qualsevol altre moment de l’any, estan convidats a afegir-la al mapa i així donar visibilitat a totes les activitats que es fan.

Nosaltres ja tenim el nostre reconeixement per haver-hi participat amb èxit: https://codeweek.eu/view/172621/sorteig-de-nadal

Més informació a la seva pàgina web: Europe Code Week 2018