fse

                    Benvingudes i benvinguts al web del CFA JAUME TUSET

  Som l’escola de persones adultes de Ripollet

 

Façana CFA JaumeTuset10cm

Visiteu el web del centre! 

Visita alumnes 1r CEIP Ginesta

Aquest matí hem tingut visita a l’escola.  Els alumnes de 1r curs del CEIP Ginesta han vingut a conèixer el CFA Jaume Tuset. Han visitat les aules i ens han fet moltes preguntes. Esperem que els hi hagi agradat la visita; per nosaltres ha estat una experiència molt bona. 

COMUNICAT

Aquest divendres dia 2 de novembre, l’escola romandrà tancada per dia de lliure disposició.

CURS 2018/2019

El dia 3 vam obrir les portes de l’escola per afrontar el nou curs 2018-2019. Estem realitzant la matrícula dels nous alumnes, preparant les aules i el contingut de les classes perquè tot estigui a punt per a l’inici. Arribem amb energia renovada, amb ganes i il·lusió per afrontar el nou repte.

El dia 19 comencem l’activitat docent, apropa’t a l’escola o truca’ns per veure quan s’inicia el curs.

Festa 40è aniversari

El CFA Jaume Tuset celebra els seus 40 anys amb una festa multitudinària

La celebració va coincidir amb el lliurament de títols als alumnes que enguany han aprovat la secundària a l’escola.

Prop de 300 persones van participar en la festa de final de curs 2017-2018. La celebració va reunir representants actuals i històrics de la vida del centre. Va consistir en un sopar de germanor, El Setrill va preparar i servir fideuà i pastís d’aniversari. El conjunt Trio Camelot va posar solfa i decibels a la festa, tocant a la mitjanit, els Diables de Ripollet feren embadalir el públic amb llur espectacle piromusical. Com a fet destacat, la comissió del projecte de la futura escola d’adults va fer entrega del document al regidor d’Educació de Ripollet, Oriol Mor, qui en nom del Consistori va refermar el compromís del govern municipal per tal que el projecte esdevingui una realitat en els propers anys.