Comunicat sobre el nou brot de Covid-19

El centre comunica que resta tancat mentre duri la Resolució SLT/1747/2020, de 18 de juliol, per la qual s’adopten mesures especials en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 als municipis de la comarca de la Noguera i a determinats municipis de la comarca del Segrià (DOGC núm. 8180A – 18.7.2020) aprovada conjuntament pels Departaments de Salut i d’Interior.

   Conseqüentment, durant l’aplicació de l’esmentada resolució són aplicables les mesures establertes a la Instrucció SAFP 5/2020, de 24 de maig, sobre reincorporació progressiva als centres de treball, teletreball i altres mesures organitzatives d’aplicació al personal al servei de l’Administració de la Generalitat de Catalunya amb motiu del coronavirus SARS-CoV-2. Conseqüentment, també li són d’aplicació  les mesures previstes en el Pla de contingència i reincorporació progressiva aprovat pel Departament d’Educació en data 1 de juny 2020.

   Per tant, totes les comunicacions amb el centre s’han de fer amb caràcter general de forma telemàtica, llevat d’aquelles en què sigui imprescindible la presencialitat.

   A aquest efecte, pel que fa a les mesures de seguretat i higiene i salut laboral, es posa especial èmfasi en l’ús obligatori de les mascaretes, la reducció dels aforaments, les restriccions aplicables a l’atenció al públic, el manteniment de la distància interpersonal de 2 metres, establertes en el punt 3 de l’esmentada Resolució.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>