RAMPES I BOLES P3

Utilitzem rampes de diferents llargades amb suports de diferents alçades. Amb les boles podem explorar les característiques dels plans inclinats i el moviment de les boles de diferents materials i textures en els diferents plans (fem rodolar boles per diferents plans, mateix pla diferents impulsos o sense impuls, organitzem combinacions de rampes….).Mireu que bé ens ho pasem!

 

Projecte ciències 3/6 (pinces) P4

El material del projecte proporciona tot un seguit d’activitats i d’experiències per al nen/a, esdevenint una font inexhaurible de descobertes alhora que desvetlla la seva curiositat, la seva imaginació i el seu esperit crític, avançant en els coneixements físics i lògics. Amb pinces fem classificacions, sèries,comparacions i joc lliure ( construccions, corones, serps, cinturons…..).Mireu-nos!

 

ROBÒTICA P5 (tira numèrica)

El bee-bot és un robot en forma d’abella molt divertit. Ens permet programar-lo per moure’l. Li podem dir on ha d’anar gràcies a uns botons que té a l’esquena. El propòsit és iniciar els més petits en la programació d’un robot. Amb aquests treballem les direccions, els moviments, desenvolupament de la lògica, lectoescriptura, psicomotricitat fina, treball en equip….desde una vessant lúdica.

 

VISITA AL COMERÇ LOCAL DE TREMP.

Els alumnes de tercer, dins el projecte ” el meu poble” han realitzat una visita a les botigues de Tremp, per conèixer el comerç local i de proximitat. Aquesta activitat ha estar realitzada conjuntament amb l’àrea de promoció econòmica de l’ajuntament de Tremp, que ha… Llegeix més»

THE SOLAR SYSTEM. PROJECTE GEP

Us presentem el projecte “The Solar System” que han realitzat els alumnes de 4t de primària. Vam dividir les classes en 8 equips. Cada equip es va encarregar de buscar la informació d’un planeta i la van plasmar en una cartolina; també van dibuixar i… Llegeix més»

FELIÇ DIA DE SANTA CECÍLIA

Durant aquesta setmana celebrem Santa Cecília amb diferens concerts i actuacions. Properament podreu veure’n un recull de fotografies i vídeos que segur que us encantaran. Tenim uns “artistassos” a l’escola!!!