VISITA A L’INSTITUT

S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.

Visita a l’Institut Coster de la Torre

Ahir dijous, els nens i nenes de 6è van fer una visita a l’Institut Coster de la Torre, per conéixer el lloc on cursaran els estudis secundaris des del proper setembre.

Ens van rebre al gran gimnàs, on ens vam trobar amb els alumnes de 6è dels pobles del voltant (Albinyana, La Juncosa, Sant Jaume i Llorenç).

Primer vam veure una presentació, acompanyada de l’explicació per part del director i d’alguns alumnes que ara cursen 1r d’ESO, sobre com és el centre i com es distribueixen assignatures, espais, professors i horaris…

Després ens van fer una visita guiada recorrent els diferents espais principals del centre: biblioteca, laboratori, aula de tecnologia, el mateix gimnàs, la cantina (ons ens van donar coca, suc i xocolata!) i les pistes exteriors.

Estàvem tots molt nerviosos i emocionats, escoltant amb atenció el que els profes i alumnes de l’institut ens explicàven.

A continuació us deixem les dades del dia de portes obertes de l’institut, l’enllaç a la seva pàgina web, l’enllaç a l’enllaç del lip dub que han fet amb motiu dels 10 anys i algunes fotos de la visita.

Esperem els vostres comentaris!

Web Institut Coster de la Torre

Lip Dub 10anys Institut Coster de la Torre

 

 

4 comentaris

 1. Juanito

  Va ser molt chulo perquè vam caure el gimnàs, la biblioteca, la classe de tecnologia i hens van ensenyar una mena de vídeo que era com una cançó, i un altre vídeo que eren unes nenes que feien escultures

 2. Mariam

  Hola, la visita a l’institut ha sigue espectacular.
  El laboratori eta genial, encara que obrir peixos sembli fatigosa, a vega des por servir como a “persona”

 3. Maria Pallarès

  Hola!
  L’Institut em va agradar molt sobretot per el gran pati que te i el munt de classes i espais que hi ha i ara hi hauran més assignatures que a l’escola jo fem!

 4. Maria Pallarès

  Hola!
  L’Institut em va agradar molt sobretot per el gran pati que te i el munt de classes i espais que hi ha i ara hi hauràn més assignatures que a l’escola no fem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>