MANIFEST DIA DE LA PAU

MANIFEST PER LA PAU I LA NO VIOLÈNCIA

En un món en que les violències, les injustícies i les guerres, formen part de la vida de moltes persones, arreu del planeta, l’alumnat i el professorat de l’escola Ull de Vent volem manifestar que:
– Totes les persones som responsables de que el món sigui cada dia més just, més pacífic i més segur. És un desig que es pot fer possible si treballem conjuntament. Des dels detalls més petits, com no insultar, no barallar-se, i sobre tot, posar la paraula per damunt de les baralles i l’agressivitat. Aquestes petites passes per construir la pau, es podem fer a casa, a l’escola, al carrer…
– La pau es construeix, dia a dia, pas a pas, entre totes i tots. Només cal, relacionar-nos amb les persones des del respecte i el diàleg, i mai des de la sospita i els prejudicis.
– Les violències, els conflictes, l’agressivitat… acaben per fer mal, i ningú surt beneficiat.
– Nosaltres pensem i creiem, que el món pot ser un lloc molt més habitable, on càpiga tothom, on el diàleg estigui sempre present.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>